به گزارش پایگاه خبری "دامپزشک"، برای اینکه مراقبان خوبی باشیم، باید بپذیریم که مسئولیت ما این است همانطور که سگ خود را تربیت میکنیم که پارس نکند، گاز نگیرد، به دیگران حمله نکند یا اثاثیه را نجوید، طوطی ها را نیز برای زندگی در محیط خود باید آموزش دهیم.
زبان بدن طوطی :
آموزش موفقیت آمیز، یک گفتگوی دو طرفه است، تا یک اولتیماتوم یک طرفه. برای داشتن مکالمات معنادار و پربار با پرنده خود، باید بتوانید آنچه را که پرنده شما به شما می گوید درک کنید. این بدان معناست که می توانید زبان بدن پرنده خود را بخوانید.
آموزش پرنده :
نظریه های زیادی در مورد نحوه آموزش حیوانات وجود دارد ، به عبارت دیگر ، روشهای تربیتی که شامل تسلط یا تنبیه باشد ممکن است مؤثر باشد ، اما اخلاقی نیست . برعکس، مجازات مطلق -اجازه دادن به یادگیرنده برای انجام هر کاری که می خواهد- ممکن است اخلاقی باشد، اما مطمئناً مؤثر نیست.
آموزش مثبت برای پرندگان :
به جای اینکه به پرنده بگوییم که چه کارهایی را انجام ندهد ، ما به او یاد می دهیم که باید چه کار کند.
ما به جای این که طوطی را مجبور کنیم به اراده ما خم شود ، به پرنده این قدرت را می دهیم که با اختیار خود تصمیم دلخواه را اتخاذ کند.
به جای اینکه به پرنده ای دست بزنیم تا او را وادار به انجام کارهایی کنیم که ما می خواهیم ، به پرنده یاد می دهیم رفتار دلخواه خود را به صورت داوطلبانه انجام دهد.
دانستن این اصول اولین قدم است ، اما یادگیری نحوه آموزش به این روش نیاز به کمک ، آموزش و راهنمایی از یک متخصص آموزش دیده دارد.